Om oss

VILKA ÄR VI?

Företaget har två delägare. Henrik Swedborg och Jonatan Ahdrian. Båda jobbar i daglig dax inom Ambulans respektive Räddningstjänst. Henrik är Ambulanssjuksköterska med magister examen. Jonatan är Brandmästare med specialisering inom ledning kring stora skogsbränder (Västmanlands skogsbrand 2014, samt Chile 2017)

2011-2013 så genomförde vi tillsammans med några företagare på Gotland ett projekt som hette ”Hjärtat Slår För Gotland”. Där vi ville öka medvetenheten kring hjärtlungräddning samt öka antalet offentliga hjärtstartare. Resultatet av detta blev att vi utbildade ca 3500 st i hjärtlungräddning och fick ut ca 200 st AED runt Gotland.

2013 så Grundade vi även Nordic Sport & Event AB med fyra andra delägare. Där vi har hand om driften kring och äger världens största endurotävling Gotland Grand National.

Nordic Sport & Event är ett marknads-, event- och konsultbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster. Bolaget ägs av fyra bolag med gedigen erfarenhet inom en rad olika affärsområden.

Kompetensutveckling, Kunskapsförankring och Kvalitetssäkring.

Vi har valt dessa ledord som vi tycker täcker det mesta vi vill kunna hjälpa våra kunder med. Att utveckla, förankra och säkra den kompetens som finns är kanske det viktigaste som finns för att förbättra allas vår möjlighet att hantera olyckan när den redan är ett faktum
På detta sätt vill vi tillsammans med er trygga allas möjlighet att känna sig så säkra som möjligt med tanke på alla de risker som finns i vår närhet.

Alla våra 12  instruktörer och utbildare är personer som verkar i denna miljö i sin dagliga sysselsättning inom framför allt Räddningstjänst, Ambulanssjukvård samt också har en god pedagogisk bakgrund. På detta sätt vill vi försäkra oss om att vi alltid har en koppling till det som händer inom samhällets säkerhetsarbete.

Vi erbjuder utbildningar produkter  och event sjukvård för att ni skall ha bästa möjliga förutsättning att göra skillnad när väl olyckan är framme

Med rätt utbildning & rätt utrustning så kan vi i alla fall minimera skadorna tillsammans.

Hjärtstartaren har vi arbetat en längre tid med och anledning att vi valt PowerHeart är den enkla anledningen att det är den bästa hjärtstartaren på marknaden. Vårt krav var inte att priset skulle vara det billigaste utan den driftsäkraste, pålitligaste och användare vänligaste hjärtstartaren på marknaden. I och med vårt projekt Hjärtat slår för Gotland och majoriteten av gotlänningarna har valt denna hjärtstartare så har vi lyckats att kunna få ner priserna för denna hjärtstartare ordentligt.

Vår målsättning är att hålla produkter med hög kvalitet till ett skäligt pris.