Tjänster

När det verkligen gäller

Med lång och bred kunskap inom sjukvård och räddningstjänst utrustar vi våra kunder med allt från utbildningen till plåstret. Förutom att hålla er personal utbildade i sjukvård, HLR och brand hjälper vi er uppdatera och fylla ert sjukvårdsmaterial. Vi har också hjärtstartare och sjukvårdsmaterial att hyra. Läs mer om våra olika tjänster nedan.

Kunder och serviceavtal

Som en del av ett serviceavtal så planerar vi och sköter kontroll utav material hos våra kunder. Varje år planeras utbildningar som skall utföras för verksamheterna. En dialog möjliggör enkel logistik, planering och kontinuerligt kontroll av utrustning.

Som avtalskund följer förmåner så som nedsatta priser på sjukvårdsmaterial, en tät dialog om utvecklingsområden och avtalspriser på våra deltagarbaserade utbildningar.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst förslag på serviceavtal.

Digitala utbildningar

Onlineutbildningar inom sjukvård för privatpersonen, företaget och föreningen.
Teoretisk utbildning med interaktiva frågor och filmer för grundkunskaper för att rädda liv.

Vid färdigställd och godkänd utbildning utfärdas ett digitalt certifikat till deltagarna.

Utbildningar

Brand & Sjukvårdsakademien erbjuder utbildningar inom HLR och sjukvård, brand och krisstöd. Vi vet vad vi snackar om – alla våra instruktörer är yrkesverksamma inom sjukvård eller räddningstjänst. Vi ser till att ni är så väl förberedda som möjligt och kan agera på ett klokt sätt för att minimera skador på både person och egendom om olyckan skulle vara framme.

Köpa hjärtstartare och utrustning

Vid köp av hjärtstartare, kontakta då oss på info@brasak.se så hjälper vi dig hitta den rätta modellen för dig.

Det går även bra att hyra hjärtstartare då det ibland kan vara det bästa alternativet när det gäller hjärtstartare och sjukvårdsmaterial.